Over Countus 


 

Hoe wij naar de wereld kijken

We zien een wereld die razendsnel verandert. Een wereld waarin de winnaars van vandaag de verliezers van morgen zijn. Waarin er keer op keer nieuwe regels worden verzonnen. Waarin er steeds minder ruimte is om zaken te doen. Waarin ondernemers zichzelf continu opnieuw moeten uitvinden.

 


Waar wij in geloven

Wij geloven dat we ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien.

 


Onze missie

Wij helpen lokale ondernemers hun dromen en doelen te realiseren. We denken met ze mee. Kijken vooruit. Helpen ze richting te kiezen. Houden hun doel in het vizier. Wat er ook op hun pad komt.

 


Dit beloven wij

Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. Voor informatie waar je wat mee kunt. Dat doen we door onze branchekennis te koppelen aan jouw persoonlijke doelen. Zodat je precies weet waar je staat en welke stappen je moeten zetten om je doelen te bereiken. Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of specifieke vraagstukken hebt op fiscaal, juridisch, administratief, financieel of personeelsgebied.

 


Kernwaarden

Dichtbij: Ons kantoor zit bij jou om de hoek. We kennen je bedrijf van binnen en buiten. Soms al generaties lang.

Expertise: We zijn specialisten. Echte nerds. We zijn goed in ons vak en pluizen dingen graag tot op de bodem uit. We kennen jouw branche en laten dat zien met informatie waar je wat aan hebt.

Echt Hollands: We zijn begonnen als een coöperatie van ondernemers die geloofden dat ze samen meer zouden bereiken dan alleen. Tot op de dag van vandaag is onze voeten-in-de-klei-mentaliteit onveranderd.

Saamhorigheid: Samen verkennen we nieuwe wegen. Via onze expertiseclubs. Via nieuwe samenwerkingsverbanden. Via nieuwe verbindingen tussen ondernemers. Samen signaleren we waar kansen liggen.

 


Ons DNA

Onderdeel van ons DNA is dat we niet streven naar een maximalisatie van onze eigen winst, maar wel naar het beste resultaat voor jou als klant. Countus kent geen partnerstructuur, maar werkt vanuit de filosofie dat er een gezonde winstgevendheid behaald moet worden voor de continuïteit van het bedrijf. Dat betekent ook dat medewerkers bij Countus partner kunnen worden in de organisatie.